LEREN DOOR DIEREN

boekenspel

DIEREN ALS SPIEGEL

Ben je op zoek naar een effectief en speels instrument voor persoonlijke groei of teambuilding?  Gebruik dan de bijzondere kwaliteiten van dieren als spiegel voor mensen. Hiermee leer je jezelf en elkaar beter kennen. En je ontdekt elkaars talent!

bestel E-boek en spel € 69,- ex btw

RECENSIE MANAGEMENTBOEK

‘Mijn ervaring is dat de deelnemers zich kunnen verschuilen achter het dier, waardoor een bepaalde veiligheid en openheid ontstaat.

De focus werd verlegd van angst naar uitdaging, waardoor ze werden uitgedaagd om de door hen zelf gekozen wens te realiseren…’

Meer recensies vind je hier.

DIEREN SPELLETJES KAARTEN VOORKANT

TOEGERUST ZIJN ONTSPANNENdieren spelletjes DIENSTBAARHEID ONTPLOOIEN
KLEUR BRENGEN SAMENWERKEN HERDER DOORBIJTEN
VERBINDEN DELEN DANSEN LUCHT BRENGEN

 DIEREN SPELLETJES KAARTEN ACHTERKANT

LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL
LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL
LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL LEREN DOOR DIEREN - COPYRIGHT: WWW.FOTOMISSIE.NL
 

VOORBEELD OEFENING TEAMROLLEN

Titel: dieren spelletjes teamrollen, op welk dier lijk jij?
Doel: teamrollen herkennen, versterken, aanvullen. Samenwerken.
Doelgroep: mensen die als team meer uit zichzelf willen halen.
Duur: 30 a 40 minuten
Nodig: spel leren door dieren

Opdracht:
1) Vorm paren en laat de een voor de ander een dier kiezen op basis van de teamrol die links verticaal achterop elke kaart van het spel Leren door dieren staat.
2) Bespreek de keuze samen. Past de teamrol bij de ontvanger? Of voelt hij zich meer gekend in een andere rol. Dan een ander kaartje pakken. Het is de bedoeling dat je hier samen uitkomt. Samen de kwaliteit van het dier erbij betrekken kan, maar hoeft niet.
3) Kijk daarna plenair welke teamrollen zijn vertegenwoordigd en wat dit betekent voor het team. Missen we de spirituelen, organisatoren? Hebben we teveel /te weinig mensen in dezelfde teamrollen? Met welke teamrollen zou ons team ideaal zijn? Waar halen we de ontbrekende rollen vandaan? Vanuit onszelf, samenwerkingsverbanden, anders?

Alternatief:
Ga niet uit van de teamrollen achterop de kaarten maar verzin deze zelf. Welke rollen zijn er nodig in dit team? Pak dan de kaarten erbij en kijk welke dieren deze rollen kunnen vertegenwoordigen, en welke mensen binnen het team hierbij passen. Als de teamrollen niet geheel vertegenwoordigd zijn, geen probleem. Kijk hoe je dat met een inspirerende samenwerking of op een andere manier kunt oplossen.

MEER OEFENINGEN? BEKIJK DE PREVIEW VAN HET E-BOEK

bekijk preview e-boek

KENMERKEN

  • 60 kleuren dierenfoto´s 120×80 mm
  • 60 kwaliteiten
  • per dier een bijzonder weetje
  • in handzaam doosje
  • ISBN 9789082440614
  • 60 dierenverhalen + 200 werkvormen in E-book