In deze tijd geven we elkaar veel cadeaus. Hoe kies je in zo’n overvloedig aanbod? Hoe blijf je origineel? In dit artikel 3 ‘geeftips’ die helpen om vanuit bezieling te geven.

1 – Geef aandacht

De intentie achter jouw gift is voelbaar voor de ontvanger en dat heeft weinig te maken met de prijs daarvan. Neem de persoon aan wie je iets wilt geven in gedachten als je iets uitzoekt. Wie is het? Wat heeft hij/zij nodig? Waar wordt iemand blij van?

2 – Geef steun

Juist in deze tijd voelen mensen zich vaak eenzaam. Als coach wil je soms iets meegeven dat mensen kan ondersteunen ook als je even zelf niet in de buurt bent. Een kaart met een mooi beeld en een bemoedigende tekst kan iemand enorm helpen in deze donkere tijden.

3 – Geef verbinding

Mensen willen verbinding. Ze willen zich geborgen en gezien voelen. Vooral in deze dagen. Dat lukt niet altijd zomaar. In zo’n geval helpt het om iets te geven waardoor iemand dichter bij zichzelf en anderen kan komen. Want wie zich verbindt met zichzelf, verbindt zich daarmee ook met anderen. Inspiratiekaarten met foto’s helpen in dit proces omdat beelden uitnodigen tot verdieping, begrip en compassie.

MISSCHIEN WIL JE DEZE TIPS IN DE/JE PRAKTIJK BRENGEN?
BEKIJK DAN DE KERSTACTIE HIERONDER. DEZE IS GELDIG T/M 31 DECEMBER 2016.