Met beelden blokkades opheffen bij verandering?

Gratis e-course: word in 5 stappen een succesvolle beeldcoachbeeldcoach4

ja ik meld me aan voor de gratis cursus beeldcoach
 
E-mail *
Voornaam *
Functie *

CONTACT FOTOMISSIE

Pieter de Raadtsraat 16c
3033 VE Rotterdam
T: 0616824701

email: info@fotomissie.nl

KvK nummer: 24342155
Btw nr: NL0151.47.666.B01

Missie: respect voor iedereen

Respect voor iedereen. Fotomissie wil bijdragen vrijheid en gelijke kansen voor iedereen binnen gezin, bedrijf en samenleving door middelen aan te reiken die aanzetten tot spirituele en persoonlijke groei. De zeggingskracht van beelden staat hierbij centraal.

Visie: over 20 jaar iedereen gelijke kansen

De toekomstdroom van Fotomissie is dat er over 20 jaar of eerder geen discriminatie meer is. Dat er spoedig een tijd aanbreekt waarin niemand meer wordt buitengesloten. Waarin iedereen erbij hoort, ertoe doet en gelijke kansen heeft.

In de tijd waarin we nu leven is er meer respect voor ieders beelden dan voor de woorden die we uitspreken.  De beeldproducten van Fotomissie beogen aan te zetten tot respect, verdieping en verbinding tussen mensen.

hensvansoest-14kb

Wie is Fotomissie?

Ik, Hens van Soest, ben eigenaar van Fotomissie. Van mijn foto’s maak ik materiaal (zoals coachkaarten en fotospellen) waar mensen zelf mee aan de slag kunnen om te groeien en vanuit een nieuw bewustzijn bij te dragen aan vrijheid en gelijkheid voor zichzelf en anderen. Mijn persoonlijke motivatie is passie voor de fotografie, spiritueel bewustzijn en het streven naar vrijheid en gelijkheid.