Bekijk spel + boek
Bestel boek

LEES HIER HET NIEUWSTE BLOG OVER TEAMBUILDING DOOR DIEREN

TEAMBUILDING SPELLEN

Van alle teambuilding spellen die er zijn biedt dit spel een nieuwe invalshoek omdat het uitgaat van de kwaliteiten van 60 dieren en hun teamrollen. Hieronder een overzicht.

teambuilding spellen
[/fusion_builder_row_inner]

VOORDELEN SPEL ‘LEREN DOOR DIEREN’

Dieren brengen veel in beweging. Ze fungeren als spiegel voor mensen, juist omdat ze zo anders zijn dan wij. Welke voordelen biedt dit?
 

engelenkaarten meer succes in je team

KENNISMAKINGSSPEL - voordelen meer openheid in communicatie

groene-vmeer creativiteit

engelenkaartendiepere transformatie

beeldcoachingmeer verbinding met jezelf en anderen

beeldcoachingmeer steun bij verwerkings- en loslaatprocessen

beeldcoachingmeer respect voor mensen die anders zijn

WAT VINDEN KLANTEN ERVAN?

”Het spel bleek een waardevolle bron van inspiratie en helder inzicht. Niet alleen tijdens 1-op-1 coachingsessies maar ook als kennismakingsspel voor een recent gevormd salesteam…”.

Salomé Philips, coach, counseler, trainer

”Mijn ervaring is dat de deelnemers zich kunnen verschuilen achter het dier, waardoor een bepaalde veiligheid en openheid ontstaat. De focus werd verlegd van angst naar uitdaging, waardoor ze werden uitgedaagd om de door hen zelf gekozen wens te realiseren”.

Amber Zwartbol – Managementboek

Bekijk spel + boek
Bestel boek

EEN VOORBEELD

De eerste stap om elkaar als salesteam nader te leren kennen was door een dier te kiezen, afgaande op de foto. Ieder dier heeft echter (net als wij mensen) heel eigen kwaliteiten, die aan de achterzijde van de kaart nader beschreven worden.

Wat te denken van een salesteam dat voornamelijk bleek te bestaan uit verzorgenden, zelfstandigen en spirituelen en zichzelf in deze “dierlijke” kwaliteiten ook herkenden?
Meer lezen…..

HET RESULTAAT

Het “salesmasker” bleek bij de meesten slechts een dunne sluier over de ware aard. Dit zou een schokkende ontdekking kunnen betekenen, met veel weerstand en ontkenning als resultaat.

Het dierenspel zorgde echter voor een speelse en zachte manier van ”ont-wikkelen” waardoor zowel werkgever als teamleden heel bewust hun eigen verantwoordelijkheid konden nemen.

Bekijk spel + boek
Bestel boek